Win nu een lezing en workshop van Chill Pillow


win nu een lezing en workshop van chill pillow

Zo'n 2.5 jaar geleden had ik het idee om met alle kinderen van HBkids en HBplus verzwaringskussens te gaan maken. Zelf ben ik niet zo handig met naald en draad en daarom zocht ik hulp hierbij. Ik wist dat de moeder van M. wel handig was en zo kwam het dat we samen ruim honderd verzwaringskussens konden maken. Deze spontane actie werd uiteindelijk de aanzet van een prachtige persoonlijke groei bij Patricia. Na jaren coaching door mij en Arno ging na deze activiteit definitief de knop om. Patricia ging de opleiding tot HB-professional bij ons volgen en startte haar eigen bedrijf " Chill pillow".

Inmiddels heeft ze veel van onze klanten aan een prachtig (gepersonaliseerd) verzwaringskussen geholpen. Alle wensen van de cli├źnten worden serieus genomen en uitgevoerd. Dit maakt ons ontzettend trots op haar! Ze werkt nu bij ons op de vestiging in Hoogkarspel, heeft naast "Chill pillow" ook HBspot Enkhuizen en geeft nu dus ook workshops. En uit zeer betrouwbare bron heb ik gehoord dat ook deze workshops een groot succes zijn! Dus bij deze: like, tag en win!

Like, tag en win
Win een lezing met workshop op een school naar keuze <3

De workshop beginnen we met een lezing over overprikkeling, onderprikkeling en diepe druk.
Vervolgens is er een workshop "Chill Pillow" maken. De "Chill Pillow" is een verzwaringskussen met gepersonaliseerde "tactiele prikkelingen". Denk hierbij aan kraaltjes, ritsjes, lintjes etc.

Er is voldoende ruimte om vragen te stellen en eventuele (h)erkenning uit te spreken.

Een paar mooie uitspraken van een groep 7:

"We begrijpen M. nu nog beter door de lezing."

"Wat is dit rustgevend om te doen, ik ontspan er helemaal van."

"Ik laat het kussen op school, dan kan ik hem in de klas gebruiken."

Hoe fijn is dat!

Je kunt deze workshop winnen door:
1. De Facebook-pagina van Chill pillow te liken;
2. Deze post te delen;
3. Zoveel mogelijk ouders, leerkrachten, scholen en geïnteresseerden te taggen.

We maken op 20 februari onze winnaar bekend via Facebook <3 Je kunt tot 19 februari meedoen.

Wil je gegarandeerd met een klas een leerzame lezing volgen met vervolgens een workshop "Chill Pillow" maken? Je hoeft niet te wachten op de actie maar je kunt ook meteen een workshop boeken! Vraag gerust naar de mogelijkheden ;)

Voor meer informatie: info@chillpillow.nl
Of bel gerust 06 83 43 53 84

POLL: Interesse?