Valentijnsdag


valentijnsdag

Alle kinderen binnen HBcentrum hebben een speciaal plekje in mijn hart. Voor ieder kind maken we een uniek plan en sommige plannen lijken soms bijna onhaalbaar.

Deze week moest ik zomaar vaak aan een cliëntje denken... In november hadden we besloten dat hij na heel veel aanpassingen volledig naar school zou gaan. Toch best spannend na intensieve begeleiding van bijna drie jaar.. In februari zouden we even contact hebben om te kijken of er nog iets nodig zou zijn. Ik wil me dan niet opdringen.. Vooral ook niet laten blijken dat ik misschien zou denken dat hij het niet kan ofzo. Want dat is toch bijna iets wat je suggereert als je contact opneemt? En ik wéét dat hij het kan. Zowel thuis als op school is er genoeg opleiding en coaching bij ons geweest en daardoor werd de situatie steeds stabieler. Trots en met een smile op ons gezicht hebben we in november afscheid genomen.

Net kreeg ik een prachtige bos bloemen. Van mijn Valentijn <3 Het gaat nog steeds goed met hem. We hebben altijd een bijzonder lijntje gehad en blijkbaar dachten we tegelijk aan elkaar. Ga zo door kanjer! En mocht het ooit weer even minder gaan? Kom dan maar snel een knuffel halen en dan helpen we je weer verder!