HB-professional Arnold Appelman schrijft een veelzeggend boek!


hb professional arnold appelman schrijft een veelzeggend boek

Deze week kreeg ik dit prachtige boekje in mijn handen gedrukt. Uiteraard met een treffende persoonlijke boodschap van opa Arnold: Onze oudste HB-professional met misschien wel de meest uitgesproken mening. Al vaker heb ik zijn gedichten gedeeld en nu heeft hij samen met zijn broer en zwager dit boek geschreven. De nuchtere blik van deze hoogbegaafde West-Fries zal menigeen verbaasd doen staan. Het liefst zou ik een paar van zijn overpeinzingen met jullie delen maar eigenlijk vind ik dat iedereen dit boekje moet aanschaffen. Gewoon, omdat liefde en logica simpelweg beter werkt dan vergaderen en touwtrekkerij. Super trots op je Arnold!

Wat of wie is Toekomst? Nu! eigenlijk? Het boek met de gelijke naam, zoals je die op deze pagina ziet is een verzameling van 17 columns over uiteenlopende onderwerpen, maar met een gezamenlijke insteek: de mentaliteit van de Nederlanders moet op veel gebieden veranderen om onze maatschappij leefbaar en vooral sociaal te houden. Joop Appelman, Frits Groen en Arnold Appelman willen een ultieme poging doen om die mentaiteit zodanig te veranderen dat er een eind komt aan agressie, uitbuiting, hufterig gedrag, dwarsliggerij en andere karaktertrekken waarmee we onze medemens het leven zuur maken. Want wij allemaal zullen er aan mee moeten werken om ieders gedrag weer acceptabel te maken voor zijn of haar omgeving.
Heeft u interesse omdat u het ook beu bent dat de kranten vol staan met messetrekkerijen, bewust veroorzaakte ongelukken, aanslagen en executies onder criminelen, etc. bestelt u dan dit boek en lees hoe wij hier iets aan willen doen. U kunt dit doen via emailadres: columns.toekomst.nu@gmail.com
Het boekje kost slechts €10,- omdat wij niet van zins zijn om te verdienen aan de dreigende chaos in onze maatschappij. Den Haag doet (bijna) niets, wij wél!

POLL: Gaat u het boekje bestellen?