Recensie HBkamp februari ’20


recensie hbkamp februari 20

Wat een bijzonder weekend is dit geweest voor onze zoon! Hij was nog nooit op een kamp geweest, hij is niet gauw enthousiast voor zoiets, bang dat ‘het te druk is’. Van tevoren wist hij alleen dat het een kamp samen met andere kinderen met ‘snelle hersens’ zou zijn. Hij was direct enthousiast! “Dan ga ik daar vast vrienden maken, mam”. Hij heeft geen moment getwijfeld. Hij is gegaan, vol vertrouwen dat het goed zou zijn. Alle vragen die hij van tevoren had hebben we via de mail gesteld en beantwoordt gekregen, dat was erg fijn voor hem.
Uit de evaluatie lazen we al hoe hij zich gelijk ‘thuis’ voelde. Eindelijk (h)erkenning voor wie hij is/ hoe het in zijn koppie werkt. Ineens begreep hij hoe de kinderen in zijn klas zich met elkaar voelen; zo voelde hij zich daar tussen de andere kinderen. “Alle kinderen hier wiebelen veel, praten en denken snel, maar hebben het ook nodig om te ontprikkelen”.


Bij thuiskomst heeft hij eerst bijna een uur op schoot gezeten, rustig, alsof hij 'bij elkaar gebracht was' (normaal gesproken kan hij amper op schoot zitten zonder gewiebel en bonkige bewegingen). Later vroeg hij ons of we zouden kunnen verhuizen. Verhuizen naar de buurt van Hoogkarspel, zodat hij daar naar de HBschool kan, naast het HBcentrum.
Nogmaals dank voor het heerlijke weekend dat T. gehad heeft!

Dankbaar dat we T. (in zo'n relatief korte periode) konden helpen en dat hij zich nu zo begrepen voelt. Prachtig geschreven door zijn moeder. Dank je wel!

Er zijn nog maar een paar plekjes beschikbaar voor ons HBkamp in de zomervakantie. Vol = vol! Daarom hebben we twee weekenden gepland:
- Zaterdag 4 en zondag 5 juli 2020
- Zaterdag 8 en zondag 9 augustus 2020

Data in de loop van het volgende schooljaar:
- Zaterdag 21 en zondag 22 november 2020
- Zaterdag 6 en zondag 7 februari 2021
- Zaterdag 17 en zondag 18 juli 2021

Aanmelden kan via: aanmelden.hbcentrum.nl
Verdere informatie: www.hbkamp.nl

Let op! HBkamp is ook geschikt voor kinderen met een speciaal dieet. We hebben hier ervaring mee en kunnen er prima rekening mee houden. Je kunt dit bij het aanmelden aangeven, zodat we direct op de hoogte zijn.