Eenmalig gratis deelname aan een activiteit van HBplus@online en HBkids@online


eenmalig gratis deelname aan een activiteit van hbplus online en hbkids online

We leven op dit moment allemaal in een onzekere tijd. Daarom willen wij als HBcentrum zowel de lokale ondernemers als alle hoogbegaafde kinderen in Nederland een hart onder de riem steken. Daar hebben we een leuke actie voor bedacht!

Bij de lokale tuinders hebben we rode kool en diverse lichtgekleurde tulpen gekocht. De kinderen van HBkids@online en HBplus@online mogen hier gedurende de paasdagen en de mei-vakantie mee experimenteren. Ze sturen desgewenst foto's naar info@hbcentrum.nl en via Facebook en Instagram gaan we laten zien hoe de tulpen in de loop van de tijd veranderen.

Morgen zetten we tulpen en rode kool bij ons pand op Zuiderwijzend 21 in Hoogkarspel. Dus een leuke tip voor de paasdagen: Ga op berenjacht en kom bij ons langs om twee verschillende tulpen en een stukje rode kool te pakken. Alle HB'ers mogen meedoen zodat iedereen een beetje kan proeven aan de sfeer van HBcentrum. Het wordt zeer gewaardeerd als jullie ons een mailtje sturen wanneer de voorraad op raakt. We zijn de hele dag beschikbaar om alles weer vers neer te zetten. Zo kunnen we hopelijk voorkomen dat de zon schade aanricht aan de producten.

Woon je te ver weg maar wil je toch meedoen? Dit is totaal geen probleem. Inmiddels zijn kinderen vanuit het hele land geholpen met onze online diensten en daar is dus al een oplossing voor bedacht.

Pluk ergens een bloem en experimenteer er maar op los hoe je de bloem van kleur kan laten veranderen. Uiteraard kun je ook de lokale ondernemers steunen en zelf bloemen en rode kool kopen maar dit is niet nodig. De focus ligt op het proces en het plezier wat we eraan beleven. Ook deze foto's kunnen naar ons worden gemaild. Zo kunnen we na de vakantie heel mooi de verschillen zien.

Is je interesse na deze activiteit gewekt? Je mag ons altijd mailen voor informatie over HBkids@online (peergroup) en HBplus@online (dagbesteding)