Deze zomer; HBkamp en leuke andere activiteiten


deze zomer hbkamp en leuke andere activiteiten

Wij blijven thuis deze zomer! En dat betekent dus ook dat er extra veel activiteiten worden georganiseerd <3 Hieronder het overzicht van onze hoofdvestiging in Hoogkarspel:


4 en 5 juli HBkamp: vol!

7 juli: Leuke activiteiten voor peuters en kleuters van half 10 tot half 12. De kinderen krijgen een warm welkom van juf Monique die bij HBplus de begeleiding van onze jongste kanjers op zich neemt. Deze ochtend is inclusief drinken, groente en fruit. De kosten bedragen 30 euro per deelnemer.

10 juli: Van één tot drie uur is er een game-middag in de breedste zin van het woord: tafelvoetbal, tafeltennis, basketbal, voetbal, airhockey, Minecraft en Nintendo op een groot scherm. Je mag ook een eigen device meenemen als je daar graag een eigen game op wilt spelen. Gamen met peers is natuurlijk het leukste wat er is! ;) De kosten bedragen 30 euro per deelnemer. Uiteraard zorgen wij voor een hapje en een drankje.

13 juli: Naast alle werkzaamheden als eigenaar van HBcentrum is Marieke ook al jarenlang integratieve kindercoach. Wij hebben grote kajaks waarbij het kind voor de coach kan zitten. Keurig 1.5 meter afstand en lekker in de buitenlucht. Jarenlang was hier geen tijd voor maar deze zomervakantie kunnen we het weer inboeken. Het valt ons op dat kinderen heerlijk vrijuit kunnen spreken als de coach achter ze zit en ze zelf over het water kunnen kijken en druk bezig zijn met roeien en sturen. De kosten bedragen 40 euro voor een half uur en 80 euro voor een uur. Naderhand volgt in overleg met het kind een verslag in ons portaal. Tijdstip in overleg. Graag een voorkeur aangeven bij het aanmelden. Dan kijken wij wat we kunnen regelen.

Wil je als volwassene ook graag coaching in een kajak? Of via Zoom? Stuur dan even een mailtje naar info [at] hbcentrum . nl
Arno is NLP-coach en heeft veel ervaring met (vastgelopen) hoogbegaafde volwassenen.

15 juli: Van één tot drie uur kunnen kinderen van acht jaar en ouder "programmeren met Arno". Bij onze vaste klanten is dit inmiddels een begrip geworden. Naast alle werkzaamheden als eigenaar van HBcentrum is Arno ook web developer. De kinderen vinden het altijd heerlijk om weer een paar nieuwe skills van hem te leren. De kosten voor deze middag bedragen 30 euro per deelnemer. Uiteraard zorgen wij voor een hapje en een drankje.

18 en 19 juli HBkamp: Vol!

24 juli: Kindercoaching in de kajak. Zie de uitleg bij 13 juli ;)

29 en 30 juli HBkamp: Vol!

5 augustus: Programmeren met Arno. Zie de uitleg bij 15 juli ;)

8 en 9 augustus HBkamp: vol!

13 augustus: Activiteiten voor peuters en kleuters. Zie de uitleg bij 7 juli.

Voor alle activiteiten geldt: vol = vol. De inschrijvingen gaan op dit moment heel erg snel!

We twijfelen erover om onze cursus HB-ráákt online aan te bieden in de zomervakantie. Bij genoeg aanmeldingen gaan we het serieus overwegen. Kijk voor meer informatie op www.hbraakt.nl

Je kunt je vanaf vandaag aanmelden via: aanmelden.hbcentrum.nl
Je kunt je ook op de reservelijst laten plaatsen voor een HBkamp. Wellicht kunnen we dan toch nog een oplossing bedenken ;) Kijk voor meer informatie op www.hbkamp.nl

Voor iedereen alvast een hele fijne zomervakantie toegewenst en wie weet tot ziens <3

Veel liefs Arno en Marieke

Centrum voor Hoogbegaafdheid
HBcentrum Hoogkarspel
Zuiderwijzend 21
1616 LH Hoogkarspel
www.hoogbegaafdheid.nl
info [at] hbcentrum . nl

POLL: Welke activiteit zou jouw zoon of dochter leuk vinden?