In actie voor AnnePower!


in actie voor annepower

Op 10 maart 2020 heeft één van onze HBkids een heftig ongeluk gehad. Ze ging naar dezelfde school als onze eigen kinderen en al snel kregen we een mailtje dat ze in kritieke toestand in het ziekenhuis lag. We hebben flink wat kaarsjes gebrand en tegen alle verwachtingen in heeft Anne's superpower haar er doorheen geholpen. We vroegen ons steeds af of we iets konden doen om te helpen. De moeder van Anne heeft tevens bij ons de opleiding gedaan en we leven ontzettend met ze mee. Vanmorgen kreeg ik een appje van haar moeder Leonie en natuurlijk gaan wij hier actief iets mee doen:

De laatste weken voor de kerstvakantie gaan we tijdens de psycho-educatie aan alle kinderen van HBcentrum vragen om met ons mee te denken voor goede sponsoracties. Veel hoogbegaafde kinderen vinden het fijn om iets voor een goed doel te doen en tot nu hebben we dit steeds een beetje buiten de groepen gehouden. Er zijn tenslotte zoveel doelen waar je uit kunt kiezen! Voor Anne maken we graag een uitzondering <3 Omdat ze één van ons is en we zó ontzettend trots op haar zijn! Lees hieronder de app van Leonie, de moeder van Anne. Alle steun is van harte welkom!

Beste allemaal,

Vorig jaar 10 maart 2020 kregen wij het ergste telefoontje waar elke ouder voor vreest: je dochter heeft een ongeluk met een lijnbus gehad.

Er brak een slopende periode aan. Met allereerst de vraag OF ze het zou halen en daarna HOE komt ze hieruit. We blijken een wonderkind te hebben. Tegen alle verwachtingen van artsen, verpleegkundigen en therapeuten in overleeft ze. Na 10 weken gaat ze naar een revalidatiecentrum ver van huis. En ook daar verbaasd ze iedereen met haar kracht, doorzettingsvermogen en wilskracht. Al tijdens de ziekenhuisperiode is het woord AnnePower ontstaan. En die power is uniek.

Nog steeds laat ze vooruitgang in haar herstel zien. Wij hebben al die tijd van ziekenhuis en revalidatie (in totaal 7 maanden) in RonaldMcDonaldhuizen verbleven, om dicht bij haar te kunnen zijn.

Uit dankbaarheid voor ons verblijf willen we iets terug doen! Samen met nog 9 anderen ga ik in het weekend van 25&26 juni meedoen met de HomeWalk van het RonaldMcDonald Kinderfonds. Ons team heet, uiteraard, AnnePower - Homewalk. We wandelen gezamenlijk 120km in 24 uur. Een test of wij ook een stuk AnnePower hebben! En hiervoor zoeken wij sponsoren/donaties.

Ons doel is om minimaal 217 overnachtingen bij elkaar te wandelen!

Die 217 nachten staan gelijk aan de nachten dat wij, Wouter en Leonie, aan de zijde en in de nabijheid van Anne zijn geweest en dus gebruik gemaakt hebben van de faciliteiten van Ronald McDonald Kinderfonds

Via deze weg wil ik jullie vragen om een financiële ondersteuning 💰om ons doel te bereiken.

Dat kan middels donatie via onderstaande link:
https://homewalk.nl/doneer/homewalker/6336

Alvast bedankt namens
Team AnnePower HomeWalk 2022

Liefs,
Leonie

PS: volg ons op onze FB pagina: AnnePower - Homewalk

Heb je nog leuke ideeen waarmee we meer geld kunnen ophalen? Of wil je met je bedrijf wat leuks doen voor/met ons? Neem contact met me op!

En mocht je willen weten hoe het met Anne gaat: luister komende vrijdag om 08.00 naar Radio 538. Ze is bij de opening van de 538missie. En voor 1 van de missies zijn wij ook geïnterviewd.