Recensies HBplus


recensies hbplus

Recensies voor HBplus, Ontwikkelingsgerichte Zorg

Volledig waargemaakt
"We werden gerustgesteld dat de belangen en behoeften van ons kind centraal staan, en dit werd volledig waargemaakt. Het HBcentrum heeft aanzienlijk bijgedragen aan de transformatie van ons kind, van thuisblijven naar een optimistische start van een MBO/maatwerktraject."

Ons kind voelde zich vanaf dag 1 gehoord en gezien
"Direct voelde ons kind zich begrepen en gezien. Een zeer positieve ervaring, waarbij ons kind zich heel fijn voelde."

Meedenkend, flexibel, goede en duidelijke begeleiding
"De begeleiding was meedenkend, flexibel en duidelijk. Ons kind bloeide helemaal op en werd zelfverzekerder."

Geweldig!
"De aanpak sluit perfect aan bij de denkwijze van onze tiener. Ons kind voelt zich hier geweldig en durft steeds meer zichzelf te zijn en zijn toekomstplannen te bespreken.

Erkenning
"Het HBcentrum bood onze zoon erkenning en rust, wat essentieel was voor zijn herstel van chronische stress. De geboden rust en erkenning hebben hem enorm geholpen."

Erg leuk en afwisselend
"De afwisseling van uitdagende proefjes, creatief werk en het contact met gelijken maakten HBplus erg leuk en waardevol voor ons kind."

Heel fijn!
"De begeleiding heeft niet alleen ons kind laten opbloeien, maar ook ons als ouders waardevolle tools gegeven om met meer perspectief naar de toekomst te kijken. Een plek waar onze kinderen zichzelf kunnen zijn en samen met anderen mooie ervaringen kunnen delen."

Heel positief
"De positieve impact van de begeleiding was duidelijk merkbaar bij ons kind. Het contact met de begeleider had een zichtbaar positief effect."

Heel fijn
"Onze dochter voelde zich minder eenzaam door het contact met andere kinderen en kon snel terecht. Ze had een geweldige tijd en voelde zich erg fijn."

Totale rust in het hoofd van onze zoon
"Het HBcentrum heeft gezorgd voor totale rust in het hoofd van ons kind. Hij komt tot rust, herontdekt zichzelf en krijgt de erkenning die hij nodig heeft. Onze zoon gaat met plezier naar HBplus en ervaart minder boosheid en verdriet thuis. Hij waardeert vooral de vrijheid en zelfregie die hij daar heeft."

Iedereen met hoogbegaafde kinderen moet hier naartoe.
"Geweldige hulp gekregen voor ons kind op school. De locatie is perfect geschikt voor kinderen."

Ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven
"Dankzij de betrokkenheid en ervaring van het team van HBcentrum heeft onze zoon een complete transformatie ondergaan. Hij is weer een vrolijk kind geworden dat met vertrouwen naar de toekomst kijkt."

Ongelooflijk, na één dag al een ander kind!
"HBplus heeft een onmiddellijke positieve impact gehad op onze dochter. Haar zelfvertrouwen groeit en ze voelt zich begrepen en geaccepteerd."

Een wonderbaarlijke ervaring
"HBplus heeft onze zoon in balans gebracht en zijn leerproces gestimuleerd. Het is een wonderbaarlijke ontdekking geweest voor ons gezin."

De enige plek waar onze zoon zich begrepen voelt
"HBplus is de enige plek waar onze zoon zich begrepen voelt, zichzelf kan zijn en de juiste begeleiding krijgt om zich te ontwikkelen."

HBplus is de enige plek waar ze zich écht thuis kan voelen
"Onze dochter voelt zich hier thuis en begrepen. Ze krijgt de begeleiding die ze nodig heeft en kan zichzelf zijn tussen gelijken."

De enige plek waar hij de schoolweek door komt
"Dankzij HBplus kan onze zoon de schoolweek doorkomen en krijgt hij de regie over zijn eigen leerproces."

Een uitlaatklep voor onze zoon
"HBplus biedt onze zoon een plek waar hij zichzelf kan zijn, zijn emoties kan uiten en zijn grenzen kan verkennen."