Op woensdagmiddag 18 september 2024 starten we weer met onze opleiding tot HB-professional.


Van: Marieke HBcentrum Hoogkarspel (hoofdvestiging)
maandag 1 apr 2024 15:51u
op woensdagmiddag 18 september 2024 starten we weer met onze opleiding tot hb professional.

Op woensdagmiddag 18 september 2024 starten we weer met onze opleiding tot HB-professional. De opleiding wordt hybride aangeboden - online én vanaf de Noordervoert 55 in Hoogkarspel.

Stuur bij interesse een mail naar: opleidingen@hbcentrum.nl
Of meld je direct aan via:
aanmelden.hbcentrum.nl Het Centrum voor Hoogbegaafdheid is een door de overheid erkende Instelling voor kort beroepsonderwijs, wij staan geregistreerd bij het CRKBO.

Welke kennis heb je nodig om hoogbegaafde kinderen/volwassenen optimale hulp te kunnen bieden? Dit is de vraag die wij ons team van hoogbegaafde professionals hebben gesteld. Samen zijn we tot een opleiding van 10 avonden gekomen. Kijk voor meer informatie op: www.hbprofessional.nl Recensie: 8-2-2024
Wat een enorme kennis wordt hier doorgegeven en dat op een hele overzichtelijke en behapbare manier.
Prachtige uitdagende opdrachten met fijne realistische en persoonlijke feedback.
Ik heb genoten van de persoonlijke praktijkvoorbeelden van de docenten, dat heeft het voor mij nog inzichtelijker gemaakt hoe complex sommige situaties kunnen zijn.
Ik heb ontzettend veel respect voor de docenten en hoe goed zij een luisterend oor bieden maar ook “horen” wat je niet zegt en daardoor net even beter tot de kern doordringen van wat je eigenlijk bedoelt.
De interactie tussen de cursisten heb ik als heel fijn ervaren, ieder hun eigen achtergrond en motivatie maakte het nog interessanter.
De aanwezige humor en empathie hebben het voor mij compleet gemaakt, heel waardevol! Voor iedereen die deze opleiding gaat volgen, heel veel plezier en succes en super bedankt dat je de (U)hb-‘er weer een stukje op weg wilt helpen!

#foryourpage #foryou #hbcollege #hbprofessional #hoogbegaafd #hoogbegaafdheid #opleiding #crkbo #meldjenuaan #schooljaar20242025
Meld je nu aan voor onze opleiding HB-professional, nieuwe data voor schooljaar 2024/2025, eindelijk op de woensdagmiddag mogelijk, zowel online als op locatie, mogelijk ook op zaterdagmiddag voor schooljaar 2025/2026.

POLL: