Gezocht: Vakidioot!


Van: Marieke HBcentrum Hoogkarspel (hoofdvestiging)
dinsdag 23 apr 2024 12:21u
gezocht vakidioot

Ben jij gepassioneerd over biologie, wiskunde, geschiedenis, economie of maatschappijleer? Wil jij jouw liefde voor jouw vak delen met nieuwsgierige, hoogbegaafde toppers? In het Nederlands maar voor sommige leerlingen ook in het Engels?

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde, getalenteerde en energieke leraar die niet alleen een expert is in zijn vakgebied, maar ook het vermogen heeft om hoogbegaafde kinderen te inspireren en uit te dagen. Bij ons geloven we in de kracht van autonomie en maatwerkonderwijs. Samen met jou willen we een omgeving creëren waarin elk kind wordt aangemoedigd om zijn eigen leertraject vorm te geven en zijn talenten te ontdekken.

Vereisten:
- Passie voor onderwijs en het werken met hoogbegaafde kinderen/tieners.
- Expertise op het gebied van biologie, wiskunde, geschiedenis, economie of maatschappijleer.
- Creativiteit, geduld en het vermogen om complexe concepten op een boeiende manier over te brengen.
- Bereidheid om samen te werken met collega’s en ouders om het beste onderwijs te bieden.
- Vaardigheid in het samenstellen van maatwerkplannen die aansluiten bij de individuele behoeften en interesses van elke leerling.

Waar: Centrum voor Hoogbegaafdheid

Noordervoert 55 en Zuiderwijzend 21 in Hoogkarspel

Contact: info [at] hbcentrum . nl

Samen bouwen we aan een toekomst vol ontdekkingen, uitdagingen en zelfontplooiing! #vakidioot #docentgeschiedenis #gesciedenis #docentbiologie #biologie #docenteconomie # economie #docentwiskunde #wiskunde #docentmaatschappijleer #maatschappijleer #teacher #gifted #hoogbegaafdheid #giftedchildren

POLL: