Scheerschuim bij HBplus


Van: Marieke HBcentrum Hoogkarspel (hoofdvestiging)
dinsdag 23 apr 2024 15:17u
scheerschuim bij hbplus

In een kleurrijk klaslokaal, gevuld met gelach en enthousiasme, ontdekken kinderen een nieuwe manier om te schrijven - in scheerschuim! Met stralende ogen en nieuwsgierige handen, duiken ze in dit speelse avontuur, waar creativiteit en verbeelding samenkomen.

Het schrijven in scheerschuim is niet alleen een leuke en boeiende activiteit, maar het biedt ook tal van voordelen voor de ontwikkeling van jonge geesten. Terwijl hun vingers door de zachte schuimige textuur glijden, ervaren ze sensorische stimulatie die hun zintuigen prikkelt en hun tastzin versterkt.

Terwijl ze hun favoriete letters en woorden vormen, oefenen ze niet alleen hun schrijfvaardigheden, maar stimuleren ze ook hun creatieve expressie en taalontwikkeling. Het schrijven in scheerschuim is een hands-on benadering van leren die kinderen aanmoedigt om te experimenteren, fouten te maken en te groeien in hun schrijfvaardigheden.

Na een ochtend vol ontdekkingen en schrijfoefeningen, trekken de kinderen naar buiten, naar de stralende zon en de vrolijke geluiden van de speeltuin. Met roze wangen en stralende glimlachen genieten ze van de frisse lucht en het spelen onder de warme zonnestralen. Terwijl ze klimmen, rennen en lachen, laten ze hun energie de vrije loop en creëren ze kostbare herinneringen die hen nog lang zullen bijblijven.

Dus laten we samen schrijven, spelen en ontdekken, onder de zon en in het schuim, want elk moment is een kans om te leren, te groeien en te stralen! #hoogbegaafdheid #maatwerk #schrijveninscheerschuim #speeltuin #schrijven #fijnemotoriek #fijnemotoriekoefenen #enjoylife #behappy #sunshine

POLL: