Herstart HBcafé en HB-tienercafé in Hoogkarspel


Van: Marieke HBcentrum Hoogkarspel (hoofdvestiging)
woensdag 22 mei 2024 10:12u


Na een lange pauze zijn we verheugd om de herstart van het HBcafé en het HB-tienercafé aan te kondigen! We hebben jarenlang een plek geboden waar hoogbegaafde mensen elkaar konden ontmoeten in een ontspannen en stressvrije omgeving. Door de coronapandemie zijn we helaas gestopt, maar met ons versterkte team en onze prachtige locatie in de dorpskern van Hoogkarspel, zijn we klaar om deze waardevolle bijeenkomsten weer op te pakken.

Wat is het HBcafé?

Het HBcafé is een ontmoetingsplaats voor hoogbegaafde (jong)volwassenen en senioren. Een avond vol leuke en vrijblijvende contacten, waar je jezelf kunt zijn en ervaringen kunt delen met gelijkgestemden.

En het HB-tienercafé?

Speciaal voor tieners organiseren we het HB-tienercafé. Hier kunnen tieners elkaar ontmoeten, plezier maken en praten over de dingen die hen interesseren en bezighouden, in een veilige en ondersteunende omgeving.

Wanneer en waar?

- HBcafé voor (jong)volwassenen en senioren: Eén keer per maand op zaterdagavond van 20:30 uur tot 22:30 uur.
- HB-tienercafé: Eén keer per maand op vrijdagavond van 20:30 uur tot 22:30 uur.

Locatie: Zuiderwijzend 21, Hoogkarspel.

Kosten:
- Entree: 25,- per persoon, inclusief hapjes en drankjes. Er zijn ook HB-professionals beschikbaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden.

Interesse? Laat het ons weten!

We willen graag weten of er voldoende animo is om deze gezellige avonden weer te starten. Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan een e-mail naar info [at] hbcentrum . nl
Bij genoeg interesse zullen we de data op onze website zetten en kunnen we samen weer genieten van de mooie avonden in het HBcafé en HB-tienercafé.

We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten en samen te genieten van waardevolle en inspirerende momenten!

POLL: