De HBplus-groepen zijn weer compleet


Van: Marieke HBcentrum Hoogkarspel (hoofdvestiging)
maandag 27 mei 2024 11:39u
de hbplus groepen zijn weer compleet

Joke is weer terug op haar vertrouwde plek bij HBcentrum Friesland en Patricia verwelkomt iedereen stralend bij HBplus in Hoogkarspel. De HBplus-groepen zijn weer compleet en de kinderen zijn klaar voor een nieuwe week, nu ze weer herenigd zijn met de rest van de groep. De spanningen voor de examens glijden langzaam van hun schouders af en ze genieten ervan om weer in hun normale ritme te komen.

Een groot compliment aan Joke en Patricia, die de afgelopen twee weken hun volledige inzet hebben getoond om bij de staatsexamens aanwezig te zijn. Ook een speciale dank aan onze contactpersoon bij de staatsexamens, die altijd zorgt voor een perfect georganiseerde omgeving: vertrouwenspersonen die mee naar binnen mogen, vaste examinatoren en dezelfde lokalen. Dit is misschien niet voor elke cliënt nodig, maar voor degenen die het wel nodig hebben, is het onbetaalbaar waardevol.

Daarnaast willen we natuurlijk ook de rest van het team bedanken, omdat zij alle werkzaamheden hebben opgevangen zodat Joke en Patricia bij de staatsexamens aanwezig konden zijn.

Nu richten we ons op de mondelinge staatsexamens aan het begin van de zomervakantie. Ook daarvoor zijn er aanpassingen mogelijk, wat veel stress bij de deelnemers wegneemt. Met drie jaar ervaring in staatsexamens op maat hebben steeds meer toppers van HBplus een passend maatwerkplan, inclusief op maat gemaakte staatsexamens.

Kortom, we zijn super trots op ons team, op de toppers van HBplus en zeker ook op de organisatie van de staatsexamens. Tot ziens over een paar weken! Tot die tijd genieten we van de voorbereidingen en leuke activiteiten.

We willen ouders ook graag eraan herinneren om hun hoogbegaafde kind of tiener op tijd aan te melden voor HBplus voor het nieuwe schooljaar. Zo kunnen we voor de zomervakantie beginnen met het maken van een maatwerkplan en nadenken over mogelijke staatsexamens die voor het komende schooljaar aangevraagd kunnen worden. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@hbcentrum.nl en kijken op onze website www.hbplus.nl.

Daarnaast zijn jullie aanstaande donderdag om 10 uur van harte welkom bij de vrijblijvende inloop bij Noordervoert 55 in Hoogkarspel. Kom gerust langs om onze pandjes te bekijken en/of persoonlijk informatie te krijgen en kennis te maken.

#HBcentrum #HBplus #Hoogbegaafdheid #Staatsexamens #Onderwijs #Trots #Teamwork #Friesland #Hoogkarspel #Staatsexamensgroningen #Maatwerk #Passie #Succes

POLL: