Nieuw op hoogbegaafdheid.nl: Maak kennis met onze HBspots!


Van: Marieke HBcentrum Hoogkarspel (hoofdvestiging)
woensdag 5 jun 2024 19:21u
nieuw op hoogbegaafdheid.nl maak kennis met onze hbspots

Al meer dan tien jaar werken we samen met getalenteerde HBspots die cruciale ondersteuning bieden aan de diensten van HBcollege en HBcentra. We zijn verheugd om aan te kondigen dat ze nu ook hun eigen plek hebben op onze website.

HBspots zijn freelance professionals met een schat aan ervaring en expertise. Van leerkrachten en (ortho)pedagogen tot jeugdzorgwerkers en ervaringsdeskundigen, ze staan klaar om hoogbegaafde individuen en gezinnen te ondersteunen.

Heb je een specifieke hulpvraag die buiten onze diensten valt? Onze HBspots kunnen helpen! Stuur een e-mail naar info@hbspot.nl en geef duidelijk aan of je iemand wilt inhuren voor een kind, cliënt of leerling, werknemer of voor jezelf. Vergeet niet om de hulpvraag duidelijk te formuleren.

Heb je de opleiding HB-professional, de training HB-gezinswerker of de training HB-docent bij ons gedaan en wil je ook graag met jouw expertise op hoogbegaafdheid.nl? Mail dan naar info@hbspot.nl en vraag naar de voorwaarden.

Ontdek meer informatie op onze website www.hbspot.nl en maak gebruik van de expertise van onze HBspots! 💡 #fyp #hoogbegaafdheid #HBspot #ondersteuning #expertise #HBcentrum #HBcollege #HBprofessional #hbgezinswerker #HBdocent #coaching

POLL: