Haal je Diploma HB-Professional in je Eigen Tempo


haal je diploma hb professional in je eigen tempo

Wij hebben onze volledige opleiding tot HB-Professional opgedeeld in 30 losse thema-avonden. Deze avonden zijn ideaal om je kennis over hoogbegaafdheid te vergroten en zijn los van elkaar te volgen. De thema-avonden zijn online te volgen, waardoor je vanuit huis kunt leren.

Voordelen van de Thema-Avonden

Onze thema-avonden zijn ontworpen met flexibiliteit in gedachten. Je kunt zelf bepalen hoe snel je het programma doorloopt. Heb je alle 30 avonden gevolgd en het bijbehorende huiswerk ingeleverd? Dan kun je deelnemen aan onze Praktijkdag en ontvang je het officiële diploma HB-Professional. Het grote voordeel is dat je de opleiding in je eigen tempo kunt voltooien, of dit nu in één jaar of vijf jaar is.

Kosten en Inschrijving

Elke thema-avond kost €75,-. De avonden duren van 19:30u tot 20:30u, met een mogelijke uitloop tot 21:00u. Er is geen vooropleiding vereist om deel te nemen. De avonden gaan door bij een minimum van vier deelnemers en hebben een maximum van 30 deelnemers per avond. Hierdoor is er voldoende ruimte voor interactie en het stellen van vragen. Schrijf je snel in, want vol is vol!

Mogelijkheid tot Flexibiliteit

Het grote voordeel van onze thematische opzet is dat je de avonden los kunt volgen zonder verplichting om het diploma te halen. Dit is ideaal als je je wilt verdiepen in specifieke onderwerpen zonder het volledige traject te doorlopen.

Complete Opleiding

Heb je alle 30 avonden gevolgd en wil je je diploma behalen? De kosten voor de Praktijkdag en het contact over het huiswerk bedragen samen €750,-. Hiermee zijn de totale kosten van de thematische avonden plus de praktijkdag gelijk aan die van de reguliere opleiding tot HB-Professional.

HB-Professional Opleiding

Wil je snel je diploma behalen? Dan kun je ook kiezen voor de reguliere opleiding tot HB-Professional, die start op woensdag 18 september 2024. Deze opleiding bestaat uit 10 intensieve bijeenkomsten en is volledig online te volgen. Zo kun je flexibel leren waar en wanneer het jou uitkomt.

Waarom Kiezen voor Onze Opleiding?

Het Centrum voor Hoogbegaafdheid is een door de overheid erkende instelling voor kort beroepsonderwijs en staat geregistreerd bij het CRKBO. Met ruim tien jaar ervaring bieden we gepersonaliseerd maatwerk voor hoogbegaafde kinderen en volwassenen. Onze opleiding combineert theoretische kennis met praktische vaardigheden en is gebaseerd op actuele wetenschappelijke inzichten.

Wat kun je Verwachten?

De opleiding bestaat uit 10 bijeenkomsten, waarin diverse aspecten van hoogbegaafdheid aan bod komen:
- Bijeenkomsten 1 en 2: Hoogbegaafdheid in het algemeen
- Bijeenkomsten 3 en 4: De wereld van de HB'er
- Bijeenkomsten 5 en 6: De HB'er thuis
- Bijeenkomsten 7 en 8: De HB'er op school en werk
- Bijeenkomsten 9 en 10: Jij als HB-professional

Onze aanpak is erop gericht om je te helpen een flexibele en goed onderbouwde visie op hoogbegaafdheid te ontwikkelen. Coaching speelt een cruciale rol, zodat je als professional én persoon kunt groeien.

Wat Deelnemers Zeggen:

Onze cursisten waarderen de opleiding enorm:
- “Overzichtelijke en behapbare kennis. De persoonlijke praktijkvoorbeelden maken het inzichtelijker.”
- “Professioneel en interactief. De combinatie van verschillende professionals in de groep biedt een unieke meerwaarde.”
- “Prettige, ontspannen sfeer met veel ruimte voor eigen ervaringen en vragen.”
- “Inzichten en handvatten in de denk- en gevoelswereld van hoogbegaafden waren zeer waardevol.”
- “Diverse en rijke ervaringen dankzij de mix van deelnemers en ervaringsdeskundige trainers.”

Kijk voor meer informatie op www.hbavond.nl

Wil je meer weten of je inschrijven? Neem contact op via opleidingen@hbcentrum.nl en zet de eerste stap naar het worden van een HB-Professional!