Hoogbegaafdheid raakt


Van: Marieke HBcentrum Hoogkarspel (hoofdvestiging)
woensdag 27 mrt 2024 19:41u
hoogbegaafdheid raakt

Hoogbegaafdheid raakt. Voor de hoogbegaafde persoon in kwestie is het belangrijk om met de hoogbegaafdheid om te kunnen gaan maar ook voor zijn/haar omgeving.

Hoogbegaafdheid is niet alleen een hoge intelligentie. Juist de zijnskenmerken maken het zeer belangrijk dat kennis over hoogbegaafdheid wordt gedeeld en gevoelens omtrent de hoogbegaafdheid worden verwerkt. We benadrukken de positieve kanten van hoogbegaafdheid maar maken de negatieve kanten ook bespreekbaar.

Deze cursus is speciaal voor iedereen die te maken heeft met hoogbegaafdheid. Dus ben je zelf hoogbegaafd of ken je iemand die hoogbegaafd blijkt te zijn? Dan is HB-ráákt iets voor jou! Het is een laagdrempelige cursus waar we vooral ingaan op de gevoelens die er soms bij komen kijken als iemand hoogbegaafd blijkt te zijn. Aan de hand van wetenschappelijke feiten worden zoveel mogelijk handvatten gegeven.

#foryou #foryoupage #hoogbegaafd #hoogbegaafdheid #empathie #hbraakt #hbcollege #centrumvoorhoogbegaafdheid #hbcentrum #cursus #ouders #betrokkenen [cursus over hoogbegaafdheid, voor (groot)ouders, leerkrachten en andere betrokkenen, belangrijk onderdeel van je eigen proces]

POLL: