Training tot HB-docent


training tot hb docent


Avond 1: Wat is hoogbegaafdheid
Avond 2: Hoogbegaafde leerlingen
Avond 3: Hoogbegaafdheid op school
Avond 4: Praktische toepassingen

De investering om mee te mogen doen aan deze training is: €995,- voor 4 avonden, vrijgesteld van BTW
De training tot HB-docent is geschikt voor leerkrachten uit het primair en voortgezet onderwijs, intern begeleiders en andere professionals uit het onderwijs die zich willen specialiseren in hoogbegaafdheid. We gaan vlot door de theorie, waarbij enige basiskennis uit het onderwijs gewenst is. Er komen diverse visies voorbij en we behandelen veel actuele onderwerpen die te maken hebben met hoogbegaafdheid. Alles wordt ondersteund door casussen uit de praktijk.
Aan het eind van de training weet u hoe u hoogbegaafde leerlingen kunt herkennen, wat deze leerlingen nodig hebben en hoe u dit vorm kunt geven in het onderwijs. Er is ruimte om vragen te stellen en u krijgt de belangrijkste informatie mee om verder te bestuderen. U bent uiteindelijk in staat een eigen visie te vormen omtrent hoogbegaafdheid en dit te integreren in het onderwijs.

Deze training is ook uitermate geschikt voor HB-professionals die zelf HBplus dagbesteding willen gaan aanbieden of bij een HBcentrum werken. Het uitwisselen van kennis met de docenten uit het werkveld zorgt voor een rijke leeromgeving.

Het Centrum voor Hoogbegaafdheid is een door de overheid erkende Instelling voor Kort Beroeps Onderwijs, wij staan geregistreerd bij het CRKBO.

Stuur bij interesse een mail naar: opleidingen@hbcentrum.nl

Niveau:
HBO werk- en denkniveau

Vooropleiding:
Geen, PABO is een pré en vereist bij het aanbieden van HBplus;

Locatie:
Online

Klik hier om alle specificaties te bekijken
POLL: Is dit iets voor de leraar/lerares van uw kinderen?