HBspots


hbspots

Ontmoet onze HBspots, het essentiële netwerk van freelance professionals binnen het Centrum voor Hoogbegaafdheid. Onze HBspots zijn ervaren en veelzijdige experts met diverse achtergronden, waaronder leerkrachten, jeugdzorgwerkers, (ortho)pedagogen, GGZ-medewerkers, ervaringsdeskundigen, ouders, trainers, opleiders en meer. Ze zijn de sleutelfiguren die hoogwaardige diensten leveren aan hoogbegaafde individuen en gezinnen.

Onze HBspots zijn niet in dienst van het Centrum voor Hoogbegaafdheid, maar worden ingehuurd vanwege hun specifieke expertise als zelfstandige professionals met een eigen zzp. Ze zijn werkzaam binnen HBcollege in Hoogkarspel, evenals voor de diensten HBplus, HBkids, HBkamp, HBcafé, (individuele)coaching en de cursus HB-ráákt bij verschillende HBcentra. Momenteel zijn deze HBcentra gevestigd in Noord-Holland, Flevoland en Friesland, maar ons streven is om in elke provincie een HBcentrum te vestigen via ons franchise-model.

Scholen, ouders en instellingen kunnen onze HBspots inhuren voor hun specifieke expertise. Bij het benaderen van een HBspot is het belangrijk om een duidelijke hulpvraag te formuleren, inclusief de plaatsnaam indien relevant, zodat we de meest geschikte HBspot kunnen selecteren, rekening houdend met afstand en expertise. Het benaderen van een HBspot is vooral geschikt wanneer de hulpvraag niet opgelost kan worden binnen onze eigen diensten.

Noord-Holland

Patricia
Monique
Tatjana
Marloes

Friesland

Joke

Flevoland

Anneloes

Op deze pagina stellen we graag onze HBspots aan je voor en lichten we hun individuele expertise uit. Als je geïnteresseerd bent in het inhuren van een van onze professionals voor hun specifieke kwaliteiten, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen via info@hbspot.nl.

Heb je de opleiding HB-professional, de training HB-gezinswerker of de training HB-docent bij ons gedaan en heb je interesse om een HBspot te worden? Ga dan naar ons contactformulier en vraag naar de voorwaarden.