HBcentrum Alkmaar e.o.Monique Leijen
De Dijken 29J
1747 EE, Tuitjenhorn
KvK: 75445972
Direct contact met ons? Klik hier

HBcentrum Alkmaar e.o. is een centrum waar (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en jongeren samen kunnen komen met ontwikkelingsgelijken. Door middel van coaching en specifieke begeleiding werken we samen aan gepersonaliseerde doelen.

Hallo, ik ben Monique Leijen en vanaf april 2021 neem ik de groepen van HBcentrum Alkmaar waar. Een centrum waar (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en jongeren zich thuis zullen voelen. Een plek hebben waar naar ze geluisterd wordt en ze coaching krijgen die ze nodig hebben. Met ontwikkelingsgelijken samen kunnen zijn en meer rust in hun hoofd zullen krijgen. Daarnaast met gepersonaliseerde doelen geholpen worden om stappen te zetten, maar vooral een plek waar ze mogen zijn wie ze zijn!

In 2018 heb ik de opleiding tot HB-professional succesvol afgerond en ik ben sinds oktober 2018 werkzaam bij het Centrum voor Hoogbegaafdheid te Hoogkarspel.

Het werd mij al snel duidelijk dat de hulpvraag van ouder en kind heel groot is. Vooral naar een plek waar de kinderen zichzelf kunnen zijn, samen met andere hoogbegaafde kinderen. Met mijn ervaring als HBprofessional, Teken je Gesprek coach, Expert Wereldspel, ervaringsdeskundige en moeder van 3 kinderen waarvan de jongste (uitzonderlijk) hoogbegaafd is hoop ik met mijn HBcentrum iets te kunnen betekenen voor deze kinderen.

Mochten er nog vragen zijn, neem dan even contact met ons op.

Planning schooljaar 2023 / 2024

Dinsdag
HBplus Dagbesteding (extra): 9.00 - 15.00 uur
HBkids groep: 15.15 - 17.15

Woensdag
HBplus Dagbesteding (extra): 9.00 - 15.00 uur

Donderdag
HBplus Dagbesteding (extra): 9.00 - 15.00 uur

​Individuele begeleiding in overleg.

HBkids groepen en HBplus Dagbesteding in Tuitjenhorn
​Bij HBcentrum in Tuitjenhorn is er ieder schooljaar HBplus Dagbesteding, wij zijn open tijdens de schoolweken. Zie onze planning hierboven.

vrijblijvend kennismakingsgesprek
U bent van harte welkom om te komen kijken en eventueel vragen te stellen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek
Graag aanmelden via monique@hbcentrum.nl om te kijken welke dag u het beste past.

​Losse HBkids groep
Wij organiseren losse HBkids groepen, bijvoorbeeld om HBkids eens te proberen, gewoon voor de leuke activiteiten of om eens een vriendje/vriendinnetje of broertje/zusje mee te kunnen nemen. Tijdens iedere losse groep zal er een leuke, uitdagende workshop centraal staan. Max 6 kinderen per keer.

De locatie:
HBcentrum Alkmaar e.o.
De Dijken 29j
1747 EE, Tuitjenhorn

Deze locatie is handig voor onze klanten uit Tuitjenhorn, Alkmaar, Bergen NH, Bergen aan Zee, Schoorl, Schagen, Dirkshorn, Oudorp NH, Heerhugowaard, Noord- en Zuid-Scharwoude, Stompetoren, Koedijk en omstreken.