HBcentrum Fryslân



Joke Krist
De Tuolle 2a
8735 HZ, Itens
0654640078
KVK 81962711
Direct contact met ons? Klik hier

Mijn naam is Joke Krist, moeder van 2 kinderen en ruim 20 jaar werkzaam geweest als docent in het VO. Tevens ben ik Expert LEREN LEREN en kun je bij mij terecht voor een individueel onderwijskundig onderzoek. Naast kinderen en jongeren zijn ook volwassenen welkom bij HBcentrum Fryslân.

Het bij mogen dragen aan het geluk van kinderen door een stukje mee te mogen lopen op de route naar volwassen worden is een enorm voorrecht.

Helaas merkte ik dat er steeds meer kinderen vastlopen. “Ze kunnen het wel, maar laten het niet zien.” En meer van deze opmerkingen, maakten dat ik verder ging zoeken. Dyslexie en leerachterstanden, daar wist ik alles van, maar de aandacht voor het intelligente kind was er weinig tot niet.

Tijdens deze missie binnen de scholen, om er werkelijk voor alle kinderen en jongeren te zijn die vastlopen, kwam ik in contact met HBcentrum. Sinds 2021 mag ik mijzelf HB-professional noemen. Om een groep uitvallers in het onderwijs te kunnen helpen, maar ook een plek te creëren waar kinderen hun peers kunnen ontmoeten, startte ik in oktober HBcentrum Fryslân. Een plek waar je jezelf mag en kunt zijn, een plek waar je je fijn voelt en gezien wordt. Mocht de afstand te ver zijn, dan denk ik graag met jullie mee in de vorm van online begeleiding.

Een perfecte combinatie, HB-professional en ervaring in het onderwijs. Een gezonde dosis out-of-the-box denken in het belang van kind/volwassene en bovenal in overleg een passend traject te vinden, dat is mijn missie.

Ieder kind (maar ook volwassene) heeft recht om gezien te worden en het onderwijs of functie (baan) te krijgen waarin het kind zich gehoord en gezien voelt. Jij doet ertoe, jij mag er zijn, jij hebt talent, jij bent goed zoals je bent.

Mochten er nog vragen zijn, neem dan even contact met ons op.

Planning schooljaar 2023 / 2024
Woensdag​
HBplus Dagbesteding (EXTRA): van 8.30 tot 14.30

Donderdag
HBplus Dagbesteding (EXTRA): van 8.30 tot 14.30

Online begeleiding
in overleg.

Individuele coaching
in overleg.

HBplus Dagbesteding in Fryslân

​Bij HBcentrum in Itens is er ieder schooljaar HBplus Dagbesteding, wij zijn open tijdens de schoolweken. Zie onze planning hierboven.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
U bent van harte welkom om te komen kijken en eventueel vragen te stellen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek
Graag aanmelden via het contact-formulier om te kijken welke dag u het beste past.

Losse HBkids groep
Er worden ook losse HBkids groepen georganiseerd, bijvoorbeeld om HBkids eens te proberen, gewoon voor de leuke activiteiten of om eens een vriendje/vriendinnetje of broertje/zusje mee te kunnen nemen. Tijdens iedere losse groep zal er een leuke, uitdagende workshop centraal staan. Max 6 kinderen per keer.
Aanmelden via het contact-formulier.

De locatie:
HBcentrum Fryslân
Joke Krist
De Tuolle 2a
8735 HZ, Itens