HBkamp is terug!


Van: Marieke HBcentrum Hoogkarspel (hoofdvestiging)
dinsdag 7 mei 2024 19:22u
hbkamp is terug

๐ŸŒŸ We zijn terug! Na een periode van afwezigheid zijn we verheugd om aan te kondigen dat HBkamp in het nieuwe schooljaar 2024/2025 weer van start gaat! Tijdens de moeilijke coronaperiode hebben we gezinnen ondersteund door tijdens elke vakantie en bijna ieder weekend HBkamp te organiseren. Zo konden we hoogbegaafde kinderen uit hun isolement halen en hen een leuke en leerzame tijd bezorgen.

๐Ÿซ Maar dat is niet alles! Wist je dat we elke schooldag open zijn voor HBplus en 's avonds en in het weekend vaak een aanbod hebben van HBcollege? We zijn er altijd voor de hoogbegaafde gemeenschap, en nu, na de verhuizing van Arno, Marieke, Patricia en Danny, zijn we klaar om weer een stap vooruit te zetten.

๐Ÿš€ Het begint dus weer te kriebelen! De kinderen vragen steeds vaker wanneer we weer een kamp kunnen organiseren. Na de zomervakantie gaan we voorzichtig van start met een aantal kampen. Denk aan een "toneelkamp", een algemeen HBkamp voor alle leeftijden (4 tot 14 jaar) met activiteiten zoals programmeren, kajakken, hutten bouwen en veel autonomie, of een tienerkamp (14+). We zijn vastbesloten om in schooljaar 2024/2025 minstens deze drie kampen aan te bieden, in het weekend of in een vakantie.

๐Ÿ“† Interesse? Laat het ons weten! Stuur ons alvast een mailtje naar info [at] hbcentrum . nl om je interesse kenbaar te maken. Zo kunnen we de kinderen alvast vrijblijvend indelen en ontvang je direct updates zodra de data bekend zijn. Vergeet niet om bij het aanmelden de persoonlijke doelen, leeftijd en interesses van je kind te vermelden. Dit helpt ons om de groepen optimaal samen te stellen en de psycho-educatie af te stemmen.

๐Ÿ“ Kinderen die al deelnemen aan HBplus kunnen hun huidige doelen voortzetten. Voor diegenen die na HBplus weer volledig naar school zijn gegaan maar graag terug willen komen voor een kamp, kunnen ouders de doelen aanpassen in ons portaal. Hetzelfde geldt voor toppers van HBkids๐Ÿ’•

๐Ÿ” Meer informatie? Bezoek onze website: www.hbkamp.nl.

Maar wacht niet te lang, want we kunnen waarschijnlijk slechts maximaal drie kampen organiseren. Snel aanmelden is dus aan te raden! Alle mailtjes voor de zomervakantie nemen we serieus in overweging.

#HBkamp #hoogbegaafdheid #persoonlijkedoelen #kinderkamp #schooljaar2024/2025 #psychoeducatie #HBplus #autonomie #aanmelding

POLL: