Op 3 en 4 mei 2025 organiseren we een kamp voor hoogbegaafde kinderen van alle leeftijden


Van: Marieke HBcentrum Hoogkarspel (hoofdvestiging)
maandag 3 jun 2024 09:00u
op 3 en 4 mei 2025 organiseren we een kamp voor hoogbegaafde kinderen van alle leeftijden

Met veel plezier kondigen we aan dat de datum voor het eerste HBkamp van het nieuwe schooljaar is vastgesteld! Op 3 en 4 mei 2025 organiseren we een kamp voor hoogbegaafde kinderen van alle leeftijden, waar zij kunnen genieten van een leerzame en onvergetelijke ervaring.

Het HBkamp is specifiek gericht op hoogbegaafde kinderen en biedt een unieke kans om nieuwe vrienden te maken, uitdagende activiteiten te ondernemen en zich verder te ontwikkelen in een stimulerende omgeving met ontwikkelingsgelijken. Ons programma is zorgvuldig samengesteld om een balans te bieden tussen educatieve workshops, psycho-educatie en leuke buitenactiviteiten.

Waarom uw kind aanmelden voor het HBkamp?
- Hoogbegaafdheid centraal: Ons kamp is speciaal ontworpen voor hoogbegaafde kinderen, met activiteiten die aansluiten bij hun unieke behoeften en interesses.
- Omgaan met uitdagingen en benutten van talenten: Naast het stimuleren van groei en ontwikkeling, besteden we aandacht aan het omgaan met faalangst, perfectionisme en andere uitdagingen die vaak voorkomen bij hoogbegaafde kinderen. Tegelijkertijd belichten we de positieve aspecten van hoogbegaafdheid.
- Ontwikkelingsgelijken ontmoeten:
Uw kind krijgt de kans om tijd door te brengen met leeftijdsgenoten die vergelijkbare ervaringen en interesses hebben, wat helpt bij het opbouwen van sterke en betekenisvolle vriendschappen.
- Psycho-educatie: We bieden workshops en sessies gericht op zelfinzicht, emotionele ontwikkeling en het omgaan met de uitdagingen en voordelen van hoogbegaafdheid.
- Deskundige begeleiding: Ons team bestaat uit ervaren begeleiders die gespecialiseerd zijn in het werken met hoogbegaafde kinderen en die uw kind met zorg en aandacht zullen begeleiden.

Bij het aanmelden vragen we ouders om aan te geven met welke doelen hun kind naar het kamp komt en wat hun interesses zijn, zodat we hiermee rekening kunnen houden bij de groepssamenstelling.

Dit helpt ons om een omgeving te creëren waarin elk kind zich op zijn gemak voelt en optimaal kan profiteren van het kamp.

Meer informatie over het kamp, inclusief het programma en de inschrijvingsprocedure, vindt u op onze website: www.hbkamp.nl #fyp #hoogbegaafd #hbkamp

POLL: