Vanavond is alweer de laatste avond en sommige diploma’s worden vanavond uitgereikt op de Noordervoert


Van: Marieke HBcentrum Hoogkarspel (hoofdvestiging)
woensdag 3 jul 2024 15:04u
vanavond is alweer de laatste avond en sommige diploma s worden vanavond uitgereikt op de noordervoert

Vanmorgen ben ik alweer vroeg opgestaan om de diploma’s voor onze nieuwe HB-professionals te schrijven en te ondertekenen. Vanavond is alweer de laatste avond en sommige diploma’s worden vanavond uitgereikt op de Noordervoert. Andere gaan op de post zodat de diploma’s zo snel mogelijk in huis zijn. Straks nog even langs “de beren” om cadeaukaartjes op te halen.

Vóór corona hadden we altijd een uitgebreide diplomering, maar sinds corona is de opleiding hybride en is niet iedereen in staat om fysiek bij de diplomering aanwezig te zijn. Daarom hebben we sinds dit schooljaar de cadeaubonnen van “de beren”, zodat de kersverse HB-professional een feestje kan vieren met zijn/haar geliefden onder het genot van een hapje en een drankje. We wensen iedereen een hele fijne laatste opleidingsavond toe en we zijn heel trots op deze toppers!

Op 18 september gaat onze opleiding HB-professional weer van start. Het komende schooljaar wordt de opleiding één keer aangeboden met de start aan het begin van het schooljaar. Iedereen die later wil starten, kan op zijn/haar eigen tempo dertig thema-avonden volgen en zo het diploma halen. Het Centrum voor Hoogbegaafdheid staat voor maatwerk, zowel voor de kinderen als de volwassenen en nu dus ook voor de cursisten van HBcolege.

Het viel ons op dat veel meer mensen zich aanmelden voor de start aan het begin van het schooljaar dan na de voorjaarsvakantie. Soms haakten mensen op het laatste moment ook af in verband met de studiebelasting naast werk en/of gezin, of het energieniveau op de avond. Daarom hebben we de tijden aangepast en de thema-avonden in het leven geroepen. We hopen nu iedereen te kunnen bedienen die graag de opleiding wil volgen of alleen meer informatie wil vergaren over een bepaald thema.

De eerste thema-avond start op woensdagavond 6 september van 19.30u tot 20.30u. Meer informatie: www.hbavond.nl

Meld je snel aan voor onze opleiding “HB-professional” zodat je na de zomervakantie direct kunt starten!
Meer informatie: www.hbprofessional.nl #fyp #hoogbegaafdheid #HBprofessional #themaAvond #geslaagd #gefeliciteerd #trots #opleiding #graduation #diploma

POLL: