De zomervakantie komt eraan!


Van: Marieke HBcentrum Hoogkarspel (hoofdvestiging)
zondag 16 jun 2024 09:26u
de zomervakantie komt eraan

Tijd om je voor te bereiden op het nieuwe schooljaar. Krijg je na de vakantie een hoogbegaafde leerling in je klas of wil je de huidige hoogbegaafde leerlingen beter kunnen begrijpen en ondersteunen? Meld je dan nu aan voor onze training tot HB-docent die op 14 september 2024 start! ✨

Waarom kiezen voor onze training?
Het Centrum voor Hoogbegaafdheid is een door de CRKBO erkende instelling met bijna tien jaar ervaring in het ondersteunen van hoogbegaafde kinderen en volwassenen. Onze training biedt een unieke leerervaring met een sterke focus op praktische toepassingen en actuele kennis. We denken oplossingsgericht, helpen graag bij actuele casuïstiek en leren je hoe je ouders kunt ondersteunen en met hen kunt meedenken.

Wat kun je verwachten?
- Vier bijeenkomsten over hoogbegaafdheid, inclusief herkenning, behoeften van leerlingen, het creëren van een stimulerende leeromgeving en praktische toepassingen.
- Flexibele deelname: online of fysiek in Hoogkarspel.
- Interactieve sessies en persoonlijke begeleiding.
- Oplossingsgerichte aanpak met aandacht voor actuele casuïstiek.
- Expertise in het maken van maatwerkplannen voor hoogbegaafde kinderen, waardoor ze schoolbaar blijven en/of weer richting school worden begeleid.
- Ondersteuning en samenwerking met ouders om de ontwikkeling van de leerling te bevorderen.

Data en locaties:
14 september, 12 oktober, 7 december, 14 december 2024

Kosten: €995,- (vrijgesteld van BTW)

Meer informatie en aanmelden via www.hbdocent.nl of opleidingen@hbcentrum.nl. Mis deze kans niet om je kennis te verdiepen en hoogbegaafde leerlingen optimaal te ondersteunen!

#fyp #foryou #hoogbegaafdheid #onderwijs #docent #onderwijstraining #hoogbegaafdeleerlingen #HBdocent #onderwijsprofessional #maatwerk #schooljaar2024 #CRKBO #HBcollege #hoogkarspel #oplossingsgericht #leeromgeving #vakantievoorbereidingen #leerkracht #primaironderwijs #voortgezetonderwijs #ouderondersteuning #voortgezetonderwijs

POLL: